Poštnina 3,80
Klikni za skok na akcijo
menu
menu
{{miniCart.total_count}}

O nas

Trgovina Rastoča Jablana je ena izmed prvih trgovin z zdravo prehrano. V ponudbi se pozna tradicija, saj so na policah le izbrani izdelki. Pogosto se najdejo tudi takšni, ki jih drugje ni mogoče kupiti. Imamo širok program ekološko certificirane prehrane, prehranskih dodatkov, ekološka hladno stiskana olja, kozmetiko, čistila, semena in gnojila za zemljo, knjige za zdravo življenje…

Začetki

Trgovino Jablana je leta 1995 ustanovila Marija Kočevar, veganka, pionirka na področju trgovin z vegansko hrano. Poleg druge ponudbe zdrave hrane, je imela v ponudbi svojo blagovno znamko »Rajska Jablana« (sendviči, žepki, mafini, burek, sejtan, tofu in namazi,…).

Danes

Leta 2018 je trgovino Jablana prevzelo podjetje Metta či d.o.o. in spremenilo ime trgovine v Rastoča Jablana. Še vedno gradimo in živimo vizijo Marije Kočevar. Vodilo naše trgovine je kvaliteta in zdravje. Želimo posodobiti trgovino in ponudbo ter povezavo s strankami. V letošnjem letu smo razširili ponudbo s svojo ekološko blagovno znamko.

Poslanstvo

Naše poslanstvo je bivati in soustvarjati z esenco narave in svobodo živalim.

Naše osebje se ves čas izobražuje in izpopolnjuje z namenom, da lahko ponudimo strokovne informacije kupcem, ki so pomembne za dosego enega samega cilja – zdravje in kvalitetno življenje vseh živih in neživih soustvarjalcev življenja.

Vizija

Podjetje Metta či d.o.o. kot lastnik trgovine Rastoča Jablana, želimo postati najugodnejši in najkvalitetnejši dobavitelj zdrave hrane, tako na lokalnem, kot tudi spletnem področju.

Pripravljeno z ljubeznijo
DELOVNI ČAS V BTC:
PON DO PET: 8.00 - 17.00
SOB: 8.00 - 15.00
Se vidimo!
Metta či d.o.o., Italijanska ulica 7, 1000 Ljubljana
@ Copyright Rastoča Jablana