Poštnina 3,50 €. Nakup nad 50 € brezplačna poštnina.
Klikni za skok na akcijo APRIL
menu
menu
{{miniCart.total_count}}

❤Koprivni sirup❤

❤Koprivni sirup❤
Napisala: Jožica Gregorič 1. July 2022 Manj kot minuto branja

Julij je idealen mesec za kuhanje sirupov, marmelad in kislih vložnin.

Sestavine

Postopek priprave

Naberemo vrhove mladih kopriv in jih dobro operemo. V večjo posodo damo koprive in jih prelijemo s 3 litri vode. Dodamo še na koščke narezane limone. Vse skupaj pustimo stati 24 ur.

Naslednji dan vse skupaj precedimo, dodamo sladkor in citronke ter segrejemo na 60 do 70 stopinj. Sirup mora biti topel, vendar ne sme zavreti!

Nalijemo ga v predhodno dobro oprane in sterilizirane steklenice in jih dobro zapremo. Dobimo sirup, ki ga redčimo z vodo.

Deli z drugimi
Napisala: Jožica Gregorič V svoji mladosti sem se pogosto srečevala z zdravilnimi rastlinami,tako na travniku, kot v kuhinji. Doma nabrana zelišča v obliki čajčka moje mame je bil v zimskih dneh dnevno v ponudbi. S sodelovanjem s podjetjem Soria Natural ter njihovimi zdravilnimi ekstrati sem začela spoznavati resnično moč rastlin. Želja po znanju še več me je pripeljala do izobraževanja Fitoterapije. Tako sem leta 2018 zaključila izobraževanje v Zagrebu kot Fitoterapevtka. Kot Reiki mojster in bioenergijski terapevt pa poskušam rastline zaznati in začutiti njihovo delovanje. Z veseljem delim svoje znanje in svetovanje strankam, ki potrebujejo nasvet.
Preberite še
Bodite prvi obveščeni o akcijah
Prijavite se na e-novice s članki, novostmi in akcijami
Fino se imamo!
Pripravljeno z ljubeznijo
DELOVNI ČAS V BTC:
PON DO PET: 8.00 - 17.00
SOB: 8.00 - 15.00
Se vidimo!
Metta či d.o.o., Italijanska ulica 7, 1000 Ljubljana
@ Copyright Rastoča Jablana