Poštnina 3,50 €. Nakup nad 50 € brezplačna poštnina.
Klikni za skok na akcijo APRIL
menu
menu
{{miniCart.total_count}}

Pečen ananas v rumu, vaniliji in cimetu

Napisala: Jožica Gregorič 30. October 2020 1 min branja

Naj vas slasten ananas v rumu, vaniliji in cimetu popelje na plažo v daljne tople kraje

Pečen ananas v rumu, vaniliji in cimetu
Vegansko in brez glutena

DODATNA NAVODILA
Sestavine so zapisane za 1 ananas.  Ananas sem postregla s kokosovo smetano in karamelo, zraven bi odlično pasal sojin vanilijev sladoled. Priporočam, da ananas najprej popečete na ponvi in ga nato dodate v omako. Sama sem ananas popekla z gorilnikom. Za slike kako najlažje razrezati ananas, poglej še ostale slike desno :) 

KAKO NAJLAŽE NAREŽEMO ANANAS
Z ostrim robom odstrani spodnji in zgornji del. Odrežemo "lupino" in nato z manjšim nožkom odstranimo še očesa. Prerežemo na pol, nato na četrtine. Narežemo na rezine. Za slike kako najlažje razrezati ananas, poglej še ostale slike desno :) 

Za 2-4 porcije potrebuješ:
1 ananas
100 g sladkorja
130 g margarine
1 čajna žlička cimeta
Vanilija, rum (oboje po okusu)
Kokosova smetana ali sladoled in karamela za dekoracijo

Stopimo margarino in sladkor. Dodamo ostale sestavine. Ananas popečemo na ponvi ali z gorilnikom. V tekočini ga kuhamo 10-15 minut, da se zmehča. Postrežemo.

Avtorica recepta: Anja IG @nosmoothiesplease

Deli z drugimi
Napisala: Jožica Gregorič V svoji mladosti sem se pogosto srečevala z zdravilnimi rastlinami,tako na travniku, kot v kuhinji. Doma nabrana zelišča v obliki čajčka moje mame je bil v zimskih dneh dnevno v ponudbi. S sodelovanjem s podjetjem Soria Natural ter njihovimi zdravilnimi ekstrati sem začela spoznavati resnično moč rastlin. Želja po znanju še več me je pripeljala do izobraževanja Fitoterapije. Tako sem leta 2018 zaključila izobraževanje v Zagrebu kot Fitoterapevtka. Kot Reiki mojster in bioenergijski terapevt pa poskušam rastline zaznati in začutiti njihovo delovanje. Z veseljem delim svoje znanje in svetovanje strankam, ki potrebujejo nasvet.
Preberite še
Bodite prvi obveščeni o akcijah
Prijavite se na e-novice s članki, novostmi in akcijami
Fino se imamo!
Pripravljeno z ljubeznijo
DELOVNI ČAS V BTC:
PON DO PET: 8.00 - 17.00
SOB: 8.00 - 15.00
Se vidimo!
Metta či d.o.o., Italijanska ulica 7, 1000 Ljubljana
@ Copyright Rastoča Jablana