Poštnina 3,50 €. Nakup nad 50 € brezplačna poštnina.
Klikni za skok na akcijo APRIL
menu
menu
{{miniCart.total_count}}

Lchf slani krekerji

Lchf slani krekerji
Napisala: Jožica Gregorič 4. May 2020 1 min branja

Najbolj enostavni krekerji, boljši in bolj zdravi od čipsa. Odlični slani prigrizek za druženje s prijatelji ali družino.

Sestava:
40g sezam oluščen EKO 250g Rastoča Jablana
40g rjavih lanenih semen Rastoča Jablana
10g sončničnih semen Rastoča Jablana
1 žlica psilium (indijski trpotec)
1/2 žlice chia semen Rastoča Jablana
1/2 žličke soli
1/2 žličke origana
180g vode

Priprava:
V malo večjo sklede stresemo vse suhe sestavine. Oluščen sezam (lahko tudi neoluščen), lanena semena, sončnična semena, psylium, chia semena, sol in origano. Vse skupaj premešamo in zalijemo z 180g mlačne ali mrzle vode. Premešamo in pustimo počivati 15 minut.
Na velik pekač damo peki papir in nanj namažemo zmes, ki je nastala v skledi. Zmes namažemo na tanko čez cel pekač. Pečemo v ogreti pečici na 170 stopinj vsaj 30 minut. Nato vzamemo iz pečice, narežemo z nožem na manjše kocke približno 3x4 cm. Ko z lahkoto odstranimo keto kocke iz peki papirja so krekerji pravilno pečeni. Če jih odstranimo z težavo, še niso pečeni in jih damo še malo v pečico.

Uživajte s prijatelji v KETO krekerjih.

 

 

 

 

 

 

 

 

Deli z drugimi
Napisala: Jožica Gregorič V svoji mladosti sem se pogosto srečevala z zdravilnimi rastlinami,tako na travniku, kot v kuhinji. Doma nabrana zelišča v obliki čajčka moje mame je bil v zimskih dneh dnevno v ponudbi. S sodelovanjem s podjetjem Soria Natural ter njihovimi zdravilnimi ekstrati sem začela spoznavati resnično moč rastlin. Želja po znanju še več me je pripeljala do izobraževanja Fitoterapije. Tako sem leta 2018 zaključila izobraževanje v Zagrebu kot Fitoterapevtka. Kot Reiki mojster in bioenergijski terapevt pa poskušam rastline zaznati in začutiti njihovo delovanje. Z veseljem delim svoje znanje in svetovanje strankam, ki potrebujejo nasvet.
Preberite še
Bodite prvi obveščeni o akcijah
Prijavite se na e-novice s članki, novostmi in akcijami
Fino se imamo!
Pripravljeno z ljubeznijo
DELOVNI ČAS V BTC:
PON DO PET: 8.00 - 17.00
SOB: 8.00 - 15.00
Se vidimo!
Metta či d.o.o., Italijanska ulica 7, 1000 Ljubljana
@ Copyright Rastoča Jablana