Poštnina 3,50 €. Nakup nad 50 € brezplačna poštnina.
Klikni za skok na akcijo APRIL
menu
menu
{{miniCart.total_count}}

Kruhki brez kvasa

Recept za kruhke s pecilnim praškom (brez kvasa)
Napisala: Jožica Gregorič 18. March 2020 1 min branja

Dobite goste, ali pa vam je zmanjkalo kruha, ali pa greste vi v goste ali na piknik. Pripravite odlične in hitro pripravljene kruhke iz pirine moke. Ne potrebujete kvasa in ne rabite biti master šef, vaši kruhki bodo odlični. Zmanjkalo jih bo v trenutku in vsi vas bodo vsi hvalili.

Za kruhke brez kvasa potrebujemo...

Sestavine:
470g pirine moke
1 čajna žlička soli
15g pecilnega praška z vinskim kamnom
90g margarine Alsan ali maslo naturli (ali katero koli margarino)
3,5 dcl rižev napitek (ovseno mleko, mandljevo mleko)

Postopek:
Pečico segrejemo na 220 stopinj. V skledi zmešamo moko, sol in pecilni prašek. Nato dodamo malo omehčano margarino, katero smo razrezali na koščke. Dodamo še rastlinski napitek. Premešamo. Pekač obložimo s peki papirjem in nanj dajemo z žlico kupčke mase. Kruhke lahko posipamo še s sezamom. Pečemo 10 minut.

Deli z drugimi
Napisala: Jožica Gregorič V svoji mladosti sem se pogosto srečevala z zdravilnimi rastlinami,tako na travniku, kot v kuhinji. Doma nabrana zelišča v obliki čajčka moje mame je bil v zimskih dneh dnevno v ponudbi. S sodelovanjem s podjetjem Soria Natural ter njihovimi zdravilnimi ekstrati sem začela spoznavati resnično moč rastlin. Želja po znanju še več me je pripeljala do izobraževanja Fitoterapije. Tako sem leta 2018 zaključila izobraževanje v Zagrebu kot Fitoterapevtka. Kot Reiki mojster in bioenergijski terapevt pa poskušam rastline zaznati in začutiti njihovo delovanje. Z veseljem delim svoje znanje in svetovanje strankam, ki potrebujejo nasvet.
Preberite še
Bodite prvi obveščeni o akcijah
Prijavite se na e-novice s članki, novostmi in akcijami
Fino se imamo!
Pripravljeno z ljubeznijo
DELOVNI ČAS V BTC:
PON DO PET: 8.00 - 17.00
SOB: 8.00 - 15.00
Se vidimo!
Metta či d.o.o., Italijanska ulica 7, 1000 Ljubljana
@ Copyright Rastoča Jablana