Brezplačna poštnina nad 50€! Super akcija praženi lešniki ->
Klikni za skok na akcijo
menu
menu
{{miniCart.total_count}}

Kozarček presenečenja

Kozarček presenečenja
Napisala: Jožica Gregorič 19. junij 2020 Manj kot minuto branja

Božanska čokolada, hrustljava granola in rahlo kisle maline in borovnice. To je pa res top kombinacija.

Čokoladni kozarček je res enostaven za pripravo. Granolo si pripravimo vnaprej in jo imamo za dolgo časa (če jo seveda prej ne pojemo). Potrebujemo še jagodičevje in čokoladni mousse.

Sestavine za čokoladni mousse:
100g čokoladnih kapljic Rastoča Jablana
ali
1 veganska čokolada Naturata ali čokolada z 71% kakava
1 kokosov jogurt 400g Mylovemylife ali svileni tofu Taifun 400g
0,5dcl mandljevega mleka Provamel
3 velike žlice agavinega sirupa
1 majhna žlička vanilije
1 majhna žlička sojinega lecitina

Postopek:
Čokolado stopimo nad paro. V blender damo svilnat tofu ali kokosov jogurt, stopljeno čokolado, agavin sirup, sojin lecitin in vanilijo. Zmiksamo. Damo v kozarčke, na vrh stresemo še nekaj granole in jagodičevja. Tako dobre sladice se nebi branil nihče.

Deli z drugimi
Napisala: Jožica Gregorič V svoji mladosti sem se pogosto srečevala z zdravilnimi rastlinami,tako na travniku, kot v kuhinji. Doma nabrana zelišča v obliki čajčka moje mame je bil v zimskih dneh dnevno v ponudbi. S sodelovanjem s podjetjem Soria Natural ter njihovimi zdravilnimi ekstrati sem začela spoznavati resnično moč rastlin. Želja po znanju še več me je pripeljala do izobraževanja Fitoterapije. Tako sem leta 2018 zaključila izobraževanje v Zagrebu kot Fitoterapevtka. Kot Reiki mojster in bioenergijski terapevt pa poskušam rastline zaznati in začutiti njihovo delovanje. Z veseljem delim svoje znanje in svetovanje strankam, ki potrebujejo nasvet.
Preberite še
Bodite prvi obveščeni o akcijah
Prijavite se na e-novice s članki, novostmi in akcijami
Fino se imamo!
Pripravljeno z ljubeznijo
DELOVNI ČAS V BTC:
PON DO PET: 8.00 - 17.00
SOB: 8.00 - 15.00
Se vidimo!
Metta či d.o.o., Nadgoriška cesta 39, 1000 Ljubljana
@ Copyright Rastoča Jablana