Poštnina 3,50 €. Nakup nad 50 € brezplačna poštnina.
Klikni za skok na akcijo APRIL
menu
menu
{{miniCart.total_count}}

Domača granola iz tahinija in suhega sadja❤

Domača granola iz tahinija in suhega sadja❤
Napisala: Sara Okorn 23. August 2021 1 min branja

Si želite nekaj okusnega, zdravega in hranljivega za vaš zajtrk ali malico? Za vas smo pripravili recept za pripravo odlične granole, ki vas bo navdušila!

Rada imam zajtrke, pravzaprav jih obožujem. Jutra ob kavi in okusni hrani so zame najlepši del dneva. Vendar tudi človeku, ki je poln idej in novih zamisli, včasih zmanjka papirja. Takrat iščem in brskam, pregledujem druge vire, ki bi mi dali kakšno novo zamisel. Tokrat sem naletela na tale recept za domačo granolo, ki vsebuje ogromno hraniljivih sestavin ter sama priprava je povsem hitra in ne beleži nobene zahtevnosti.
 
Sestavine:
???? ščep soli
???? kokosovo maslo????
???? ajdovi in proseni napihnjenčki
 
Postopek priprave:
Mandlje sem čez noč namočila v vodo in jih zjutraj oluščila (kar ven poskočijo). Potem sem jih narezala in zmešala z ovsenimi kosmiči in ostalimi suhimi sestavinami. V posodici sem stopila kokosovo maslo, dodala javorjev sirup in tahini in polila čez maso. Potem vse na peki papir - sploččiš s kuhalnico ob pekač. Pečeš v pečici 190°C, 20min. Po 10min sem premešala. Počakala sem da se malenkost ohladi in dodala napihnjenčke, nato pa v polovico mase narezane suhe slive, v drugo pa čokoladne kapljice.
♡Vse sestavine lahko kupite v naši fizični ali spletni trgovinici♡
Avtorica tega čudovitega recepa je @darjatihelj ???? Hvala!
Deli z drugimi
Napisala: Sara Okorn Sem študentka Višje šole za živilstvo in prehrano. Fokus mojega življenja je zdrav slog prehranjevanja in življenja. Zanimajo me pripravki iz zelišč, prehranski dodatki ter veganska in vegetarijanska prehrana. Uživam v pisanju člankom medtem ko raziskujem nova področja, ki vam jih z veseljem predstavim.Uživajte z mano.
Preberite še
Bodite prvi obveščeni o akcijah
Prijavite se na e-novice s članki, novostmi in akcijami
Fino se imamo!
Pripravljeno z ljubeznijo
DELOVNI ČAS V BTC:
PON DO PET: 8.00 - 17.00
SOB: 8.00 - 15.00
Se vidimo!
Metta či d.o.o., Italijanska ulica 7, 1000 Ljubljana
@ Copyright Rastoča Jablana