Poštnina 3,50 €. Nakup nad 50 € brezplačna poštnina.
Klikni za skok na akcijo MAREC
menu
menu
{{miniCart.total_count}}

Brezglutenski veganski 'skutni' njoki

Brezglutenski veganski 'skutni' njoki
Napisala: Nina Jurišič 15. December 2020 Manj kot minuto branja

Hitro pripravljeni njoki iz samo par sestavin

Brezglutenski veganski "skutni" njoki / Gluten-free vegan "cottage cheese" gnocchi 

Sestavine so za 2 porciji.

Najprej moramo pripraviti hitro vegansko skuto iz tofuja.

Potrebujemo:
200 g tofuja
100 g sojinega jogurta
morska sol

Tofu nadrobimo na čisto drobno in zmešamo s solnim cvetom in jogurtom. 

Druge sestavine:
20 g polente
cca. 170 g ovsene moke

Moke dodamo toliko, da maso lahko oblikujemo, vendar ne preveč, ker bodo njoki pretrdi. Njoke razvaljamo, narežemo in kuhamo v slanem kropu dokler ne priplavajo na površje, približno 2 minuti.

Avtorica recepta: Anja IG @nosmoothiesplease

Deli z drugimi
Napisala: Nina Jurišič Zgodbi Rastoče Jablane sem se pridružila maja 2018. Zanima me zdrava prehrana, zelišča, vpliv prehranskih dodatkov na naše telo... Ko dobimo v trgovino kaj novega, se mi kar "učki posvetijo". Na internetu najraje brskam za recepti, sicer pa nisem "top" kuharica, z veseljem pa poskušam vse veganske jedi, predvsem pa sladice.
Preberite še
Bodite prvi obveščeni o akcijah
Prijavite se na e-novice s članki, novostmi in akcijami
Fino se imamo!
Pripravljeno z ljubeznijo
DELOVNI ČAS V BTC:
PON DO PET: 8.00 - 17.00
SOB: 8.00 - 15.00
Se vidimo!
Metta či d.o.o., Italijanska ulica 7, 1000 Ljubljana
@ Copyright Rastoča Jablana