Brezplačna poštnina nad 25€! Nov teden, nova akcija ->
Klikni za skok na akcijo
menu
menu
{{miniCart.total_count}}

Breskov kolač

Slasten breskov kolač
Napisala: Jožica Gregorič 29. maj 2020 1 min branja

Recept za breskov kolač po načelih makrobiotike Avtorica recepta: Marija Kočevar

Sestavine:

Breskve olupite, odstranite peško in jih narežite na 4 do 8 kosov. Premešajte jih s koruznim škrobom, malo soli in cimeta ter zložite v pomaščen model za torto. Ostanek soli in cimeta primešajte moki. Dodajte še olje, vodo in agavin sirup. Testo, ki ste ga dobili vlijte na breskve, pokrijte z alu folijo in pecite 30 minut na 150 C. Zatem odkrijte in pecite še 10 minut.

Preden ga ponudite, kolač ohladite in okrasite z mletimi lešniki ali smetano.

Na ta način lahko spečete tudi slive, jabolka, banane, marelice,…

 

Deli z drugimi
Napisala: Jožica Gregorič V svoji mladosti sem se pogosto srečevala z zdravilnimi rastlinami,tako na travniku, kot v kuhinji. Doma nabrana zelišča v obliki čajčka moje mame je bil v zimskih dneh dnevno v ponudbi. S sodelovanjem s podjetjem Soria Natural ter njihovimi zdravilnimi ekstrati sem začela spoznavati resnično moč rastlin. Želja po znanju še več me je pripeljala do izobraževanja Fitoterapije. Tako sem leta 2018 zaključila izobraževanje v Zagrebu kot Fitoterapevtka. Kot Reiki mojster in bioenergijski terapevt pa poskušam rastline zaznati in začutiti njihovo delovanje. Z veseljem delim svoje znanje in svetovanje strankam, ki potrebujejo nasvet.
Preberite še
Bodite prvi obveščeni o akcijah
Prijavite se na e-novice s članki, novostmi in akcijami
Fino se imamo!
Pripravljeno z ljubeznijo
DELOVNI ČAS V BTC:
PON DO PET: 8.00 - 17.00
SOB: 8.00 - 15.00
Se vidimo!
Metta či d.o.o., Nadgoriška cesta 39, 1000 Ljubljana
@ Copyright Rastoča Jablana