Poštnina 3,50 €. Nakup nad 50 € brezplačna poštnina.
menu
menu
{{miniCart.total_count}}

❤Brezglutenski hlebčki❤

❤Brezglutenski hlebčki❤
Napisala: Jožica Gregorič 26. May 2022 1 min branja

Odlični hlebčki, ki jih lahko jeste za zajtrk, malico ali večerjo.

♡Sestavine♡
♡ 100g rdeče leče
♡ 200g ajdove kaše
♡ 150ml tople vode
♡ 30g indijskega trpotca
♡ 1 pecilni prašek z vinski kamnom (12g)
♡ 1 žlička soli

♡Postopek priprave♡
Ajdovo kašo in rdečo lečo namočimo v vodo za 4 ure. Nato odcedimo in stresemo v blender in dodamo 150ml tople vode ter zblendamo. Zmes damo v posodo in dodamo indijski trpotec, pecilni prašek in sol. Vse skupaj dobro premešamo. Zmes pustimo počivati 15-20 minut. Nato oblikujemo hlebčke (1 hlebček=100g). Iz te mase jih dobimo 8. Hlebčke zložimo na pekač ter jim po želji dodamo še semena. Hlebčke pečemo 25 minut na 200°C. Voíla! Dober tek!

Vse sestavine, ki so bile uporabljene v receptu, lahko kupite v naši fizični poslovalnici ali v spletni trgovini @rastoca_jablana.


#rastocajablana #hlebcki #recept #glutenfree #yummy
 
Deli z drugimi
Napisala: Jožica Gregorič V svoji mladosti sem se pogosto srečevala z zdravilnimi rastlinami,tako na travniku, kot v kuhinji. Doma nabrana zelišča v obliki čajčka moje mame je bil v zimskih dneh dnevno v ponudbi. S sodelovanjem s podjetjem Soria Natural ter njihovimi zdravilnimi ekstrati sem začela spoznavati resnično moč rastlin. Želja po znanju še več me je pripeljala do izobraževanja Fitoterapije. Tako sem leta 2018 zaključila izobraževanje v Zagrebu kot Fitoterapevtka. Kot Reiki mojster in bioenergijski terapevt pa poskušam rastline zaznati in začutiti njihovo delovanje. Z veseljem delim svoje znanje in svetovanje strankam, ki potrebujejo nasvet.
Preberite še
Bodite prvi obveščeni o akcijah
Prijavite se na e-novice s članki, novostmi in akcijami
Fino se imamo!
Pripravljeno z ljubeznijo
DELOVNI ČAS V BTC:
PON DO PET: 8.00 - 17.00
SOB: 8.00 - 15.00
Se vidimo!
Metta či d.o.o., Italijanska ulica 7, 1000 Ljubljana
@ Copyright Rastoča Jablana